An Van Gerven wordt Country Manager van Pfizer België Luxemburg

September 14, 2022 – An Van Gerven volgt Karel Van De Sompel op aan het hoofd van Pfizer België Luxemburg.

An Van Gerven is afgestudeerd aan de KU Leuven en startte haar carrière 25 jaar geleden als industrieapotheker op de site van Pfizer Puurs. In de eerste helft van haar carrière bekleedde ze verschillende functies binnen de farmaceutische sector; van regulatory affairs, communicatie en corporate affairs tot patiënttoegangsstrategieën.

Na het afronden van een MBA, bekleedde An verschillende businesslead rollen binnen Pfizer, in lijn met haar passie voor strategie en innovaties om patiënten te ondersteunen op hun gezondheidstraject. Ze was ook mentor van verschillende digitale start-ups in de gezondheidszorg.

An bracht de laatste twee jaar door bij Pfizer Frankrijk als directeur van de Hospital Business, in de frontlinie van de strijd tegen COVID-19. Ze is nu teruggekeerd naar haar thuisland en zal als soulful leider doorgaan om de groei van collega's te stimuleren en bovenal innovatie naar patiënten te brengen:

"Het waarborgen van toegang tot nieuwe therapieën en vaccins brengt hoop voor patiënten. En dat is waarom ik zo gepassioneerd ben over innovatie. Het inzetten van creativiteit, focus en mijn warme hart voor diversiteit zullen hiertoe bijdragen."

Ze is moeder van drie zonen en laadt haar batterijen op door na het werk lange wandelingen te maken en naar livemuziek te luisteren. Haar motto is ‘Een glimlach is de kortste afstand tussen mensen’.

Karel Van De Sompel, die de voorbije tien jaar aan het hoofd stond van Pfizer België Luxemburg, geeft nu graag de fakkel door aan An die hij gedurende enkele cruciale delen van haar carrière heeft begeleid. Hij zal nog tot november 2022 actief zijn binnen Pfizer België Luxemburg om een vlotte overgang te verzekeren.

 

 

 

Over Pfizer België

Over Pfizer in België

Bij Pfizer wenden we wetenschap en onze wereldwijde middelen aan om de mensen behandelingen te kunnen bieden die hun leven verlengen en beduidend verbeteren. We streven ernaar om de norm te bepalen wat kwaliteit, veiligheid en toegevoegde waarde betreft bij het ontdekken, ontwikkelen en produceren van gezondheidsproducten, inclusief innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Al meer dan 170 jaar willen we het verschil maken voor iedereen die op ons rekent.

Onder meer dankzij de expertise van het personeel en het academisch onderzoek van hoog niveau blijft Pfizer jaar na jaar investeren in België. Pfizer telt meer dan 4.000 werknemers in België. Pfizer heeft vier vestigingen in België waarmee het zijn Belgische en internationale activiteiten ondersteunt: in Anderlecht, waar de Pfizer Clinical Research Unit zich bevindt, in Elsene, het Belgische hoofdkwartier, in Puurs, één van de grootste productie- en verpakkingssites van Pfizer, en in Zaventem, met het internationaal Logistics Center.

 Meer informatie kan u vinden u op www.pfizer.comwww.pfizer.be en op Facebook en Twitter.


Disclaimer

De informatie in de nieuwsberichten in deze newsroom is correct en exact op de datum waarop het bericht gepubliceerd is. Pfizer behoudt zich het recht om nieuwsberichten aan te passen indien het dat nodig acht, maar verbindt zich er niet toe. Indien u de meest recente informatie wenst van Pfizer, vragen wij u contact op te nemen met onze communicatiedienst.

Neem contact op met