Pfizer zoekt 200 nieuwe medewerkers en organiseert jobdag

PUURS – Farmaceutisch bedrijf Pfizer in Puurs blijft stevig groeien. Daarom zijn ze op zoek naar 200 extra collega’s voor hun productie- en verpakkingssite in Puurs. Op zaterdag 25 september organiseren ze een jobdag. Het gaat voornamelijk om techniekers, proces-operatoren en technisch operatoren die in een twee- of drieploegenstelsel werken. “Wie impact wil maken, is bij Pfizer Puurs aan het juiste adres,” klinkt het.

“Uiteraard kent iedereen Pfizer Puurs intussen voor de productie van het COVID-19 vaccin, maar daarnaast produceren wij in Puurs meer dan 400 miljoen dosissen vaccins en inspuitbare geneesmiddelen per jaar”, klinkt het bij woordvoerder Koen Colpaert. “We zijn de grootste Pfizer-site in Europa.” Op 10 jaar tijd groeide het aantal werknemers in Pfizer Puurs van 1200 naar bijna 3500.

De site van Pfizer in Puurs is al jarenlang een succesverhaal. Er worden o.a. pijnstillers, oogdruppels en een pneumokokken- & meningokokkenvaccin gemaakt. “Wie bij Pfizer Puurs werkt, komt terecht in een state-of-the-art machinepark met de allernieuwste technologieën. En je verandert de levens van miljoenen mensen over de hele wereld. Als je impact wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres”, aldus Colpaert.

Wie interesse heeft om de jobdag op 25 september bij te wonen, kan zich inschrijven via ikmaakimpact.be. Je vindt er alle openstaande vacatures en de mogelijkheid om te solliciteren.

 

Koen Colpaert

Woordvoerder Pfizer Puurs

 

 

 

Over Pfizer België

Over Pfizer in België

Bij Pfizer wenden we wetenschap en onze wereldwijde middelen aan om de mensen behandelingen te kunnen bieden die hun leven verlengen en beduidend verbeteren. We streven ernaar om de norm te bepalen wat kwaliteit, veiligheid en toegevoegde waarde betreft bij het ontdekken, ontwikkelen en produceren van gezondheidsproducten, inclusief innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Al meer dan 170 jaar willen we het verschil maken voor iedereen die op ons rekent.

Onder meer dankzij de expertise van het personeel en het academisch onderzoek van hoog niveau blijft Pfizer jaar na jaar investeren in België. Pfizer telt meer dan 4.000 werknemers in België. Pfizer heeft vier vestigingen in België waarmee het zijn Belgische en internationale activiteiten ondersteunt: in Anderlecht, waar de Pfizer Clinical Research Unit zich bevindt, in Elsene, het Belgische hoofdkwartier, in Puurs, één van de grootste productie- en verpakkingssites van Pfizer, en in Zaventem, met het internationaal Logistics Center.

 Meer informatie kan u vinden u op www.pfizer.comwww.pfizer.be en op Facebook en Twitter.


Disclaimer

De informatie in de nieuwsberichten in deze newsroom is correct en exact op de datum waarop het bericht gepubliceerd is. Pfizer behoudt zich het recht om nieuwsberichten aan te passen indien het dat nodig acht, maar verbindt zich er niet toe. Indien u de meest recente informatie wenst van Pfizer, vragen wij u contact op te nemen met onze communicatiedienst.

Contact